Sponsoring

Ontmoetingsplaats voor innovaties in Health & Life Sciences

Het Health Valley Event biedt elk jaar bedrijven en organisaties in Health & Life Sciences een prachtig podium om zich te profileren en presenteren. Een inhoudelijk sterk programma met actuele thema’s, interessante sprekers, interactieve workshops en kansrijke netwerkmogelijkheden, maken het een Event waaraan sponsors en exposanten zich graag willen verbinden en laten zien! 

Profileringsmogelijkheden

We hebben elk jaar een divers aanbod van profileringsmogelijkheden. Van maximale exposure met een van de sponsorpakketten, standplaatsen op de dynamische beursvloer of jouw kennis delen in jouw eigen inhoudelijke sessie. Ook volgend jaar is er de mogelijkheid geboden om je eigen side-programma binnen het HVE 2019 te organiseren.

Contactpersoon
Marloes Ponsteen
Mobiel: +316 46106920
E-mail: 
M.Ponsteen@healthvalley.nl

 

Logistieke informatie

Opbouwen/inrichten stands
13 maart 2018 van 12.00 tot 14.30 uur
14 maart 2018 van 07.00 tot 09.00 uur

Afbouwen stands
14 maart 2018 vanaf 18.30 uur.

Laden en lossen
Het laden en lossen van standmateriaal kan via de Expeditie ingang van het Cinemec Nijmegen. Volg de bordjes op het parkeerterrein. Na het lossen kun je jouw auto parkeren op het parkeerterrein. Voor het vervoer van standmateriaal naar de eerste verdieping is een goederenlift aanwezig.

Expositietijden
14 maart 2019 van 09.00 tot 18.30 uur.

 

Standbenodigdheden

Heb je voor de inrichting van jouw stand extra materialen nodig? Neem dan contact op met Marloes Ponsteen.

Sponsorvoorwaarden

In het najaar kun je hier de voorwaarden voor Health Valley Event 2019 vinden.

Hoofdsponsoren

Bekijk alle sponsors en exposanten die
Health Valley Event 2018 mede mogelijk maakten.

Stay connected

Matchmaken doe je ook online bij hét grootste innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health van Nederland. Log in, doe mee en maak het verschil.

HealthValleyEvent.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor marketing (Facebook Pixel). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.