Programma

De tiende editie van het Health Valley Event wordt een dag vol inspiratie, innovaties, interactie en netwerken! Het thema Where people make the difference loopt als een rode draad door het programma heen.

Eerste keynotes bekend

Health Valley is trots om de keynote sprekers op het HVE 2018 te kunnen aankondigen: prof. dr. Hans Clevers (Universiteit Utrecht), prof. dr. Angela Maas (Radboudumc) en mr. drs. Herna Verhagen (PostNL). Deze top-professionals in de wetenschap en zorg delen hun expertise tijdens inspirerende presentaties en geven hun visie op Where people make the difference! Op hun eigen vakgebied zijn zij dagelijks bezig met innovaties, om zo het verschil te kunnen maken voor de patiënt.

Dagvullend programma

Het Health Valley Event 2018 biedt een gevarieerd en dagvullend programma. Gedurende de hele dag zijn de beursvloer, het Living Lab en Start-up Lounge te bezoeken. Blijf deze website volgen voor updates en actuele informatie over sprekers en workshops! 

Interessante onderwerpen themasessies

Tijdens de themasessies in de ochtend komen trends en ontwikkelingen in Health & Life Sciences uitgebreid aan bod. Bijvoorbeeld de sessie Bridging the gap between patients and research, over de ontwikkelingen op het terrein van zeldzame ziektes. Of neem een kijkje in de Operatiekamer van de toekomst. Welke robotica en medical devices hebben de operatiekamer de afgelopen periode ingrijpend veranderd en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? In de sessie e-Health: het experiment voorbij gaan tafelgasten in gesprek over hoe we de nieuwste ontwikkelingen sneller binnen het bereik van de patiënt krijgen.

Bekijk het voorlopige en globale programmaoverzicht in de Timetable of in de Lijstweergave.

Hoofdsponsoren

Bekijk alle sponsors en exposanten die
Health Valley Event 2018 mede mogelijk maakten.

Stay connected

Matchmaken doe je ook online bij hét grootste innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health van Nederland. Log in, doe mee en maak het verschil.

HealthValleyEvent.com maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor marketing (Facebook Pixel). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.