Hero Image
21 maart 2024
Nijmegen, Nederland
Health Valley Event 2024

Over ons

Health Valley is hét zorginnovatienetwerk van Nederland. Om de zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit te houden, zetten wij ons dagelijks in om digitalisering en innovaties in de zorg te versnellen. Health Valley verbindt zorginstellingen, bedrijven, kennisinstellingen en overheid en daagt hen uit om samen de grootste maatschappelijke uitdagingen op het gebied van preventie, cure en care aan te pakken. Om innovatieve technologische oplossingen versneld te ontwikkelen, toe te passen en op te schalen. Het uiteindelijke doel is om mensen langer in goede gezondheid te laten leven en de kosten van de gezondheidszorg te beperken.

De ruim 200 partners zijn verspreid over het land en vormen tezamen een landelijk ecosysteem met internationale ambities.

Contact: 
Locaties en team

Health Valley Event

Projectmanager
Madeleine Peters
Email: m.peters@healthvalley.nl 
Telefoon: +31631794621

Sponsoring
Patricia Haegens
Email: p.haegens@healthvalley.nl
Telefoon: +31621918138

Tickets, registratie of algemene informatie
Paula Mali
Email: events@healthvalley.n

Pathé Nijmegen

Locatie

Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen

Bereikbaarheid

  Openbaar vervoer en pendelbus
  Wanneer je arriveert per trein, neem je station Nijmegen (of Nijmegen-Lent) en stap je over op de (Breng) bus lijn 300 richting Arnhem en stap je uit bij de halte P+R Waalsprinter. Vervolgens loop je via en over het parkeerterrein naar de hoofdingang van Pathé Nijmegen. Er is vanaf station Nijmegen-Lent een gratis pendelbus beschikbaar die je voor de deur afzet van Pathé. De pendelbussen rijden van 08.00-10.00 en tussen 17.00 en 18.00 uur. De stopplaats is bij Station Lent, Hertog Eduardplein, dat is de rotonde voor Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent ter hoogte van het zebrapad. 

  Auto

  Pathé Nijmegen is goed te bereiken met de auto. Er is (beperkt) gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein van Pathé Nijmegen beschikbaar. Is de parkeerplek vol, dan verwijzen we je naar de P+R parkeerplaats. Voor deze plek zijn bij de service desk bij de entree uitrijkaarten beschikbaar. 

  Accommodatie

  Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent
  Hertog Eduardplein 4
  6663 AN Nijmegen
  Netherlands

  Voor meer opties: Booking.com or Trivago

  Plaats Pathé Nijmegen
  Georganiseerd door