Hero Image
21 maart 2024
Nijmegen, Nederland
Health Valley Event 2024

We bedanken al onze sponsors, exposanten, sprekers, en deelnemers voor jullie waardevolle aanwezigheid en bijdragen. Mede dankzij jullie is de 15e jubileumeditie van het Health Valley Event 2024 een groot succes geworden! We kijken uit naar jullie komst volgend jaar!
Transition in Healthcare

Het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen markeerde de 15e jubileumeditie als hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

Samen zorgen voor morgen

Goede betaalbare gezondheidszorg nu en in de toekomst, dat is waar we allemaal naar streven. Technologische innovaties spelen hierbij een steeds grotere rol en zorgen ervoor dat de zorg uitvoerbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft. Op het Health Valley Event draait het om deze innovaties in de zorg.

Kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers en overheden, we hebben allemaal met de transitie in de zorg te maken en dragen allen ons steentje bij. Op het Health Valley Event gingen we samen in gesprek over toekomstbestendige zorg en de technologische innovaties die hieraan bijdragen.

We praatten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen, inspireerden je met mooie voorbeelden en boden je unieke netwerkkansen om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting toekomstbestendige zorg.

Luister naar de persoonlijke ervaringen van Annelien Oosterbaan, Harry Verbunt en Otwin van Dijk over waarom de transitie in de zorg essentieel is en wat ons gezamenlijke doel zou moeten zijn

    Registratie
    Gesloten sinds 22 maart 2024
    Plaats Pathé Nijmegen
    Georganiseerd door