Hero Image
30 maart 2023
Nijmegen, Nederland
Health Valley Event 2023

You can switch the language to English in the menu in the upper right corner. 

Health Valley Event 2023

Het Health Valley Event op 30 maart 2023 in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. 


Transition in Healthcare

De gezondheidszorg is in beweging en dat merken we allemaal. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om de zorg van morgen beter te maken. Op het Health Valley Event 2023 zoomden we dieper in op betaalbare en toegankelijke zorg van vandaag en morgen, ondersteund door technologische innovaties. Zo keken we naar de noodzaak van preventie, naar de kansen voor de juiste zorg op de juiste plek en naar de mogelijkheden voor waardegedreven zorg. En we gingen aan de slag met de uitdagingen op de arbeidsmarkt en de betaalbaarheid van de zorg. Kortom, we boden een vol en gevarieerd programma! In één dag waren deelnemers bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, boden we unieke netwerkkansen om samen verder te bouwen en gingen bezoekers aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inspiratie. 

De voertaal van HVE was Nederlands. Er werd een track van diverse sessies in het Engels worden aangeboden. Het plenaire programma zal in het Engels live worden vertaald en beschikbaar zijn via headsets. Matchmaking in de b2match app is uitsluitend beschikbaar in het Engels.

Waarom je #HVE2023 niet wilde missen?

We verwelkomden ruim 800 deelnemers die actief, ondernemend of werkzaam zijn bij organisaties of bedrijven die mede technologische innovaties in de zorg ontwikkelen die eraan bijdragen om mensen langer gezond te laten leven. 

  • > 800 bezoekers
  • > 80 sprekers
  • > 60 exposanten en standhouders
  • > 40 sessies
  • 1-1 matchmaking meetings

Adviescommissie

Een adviescommissie met ambassadeurs van het Health Valley Event adviseerde het Health Valley team over onderwerpen, thema’s en sprekers voor de editie van 2023.

Registratie
Gesloten sinds 30 maart 2023
Plaats Pathé Nijmegen
Georganiseerd door
Deelnemers
Nederland 728
Duitsland 18
Finland 7
België 5
Verenigd Koninkrijk 5
Soedan 4
Cyprus 3
Iran, Islamitische Republiek 2
Zwitserland 2
Verenigde Staten van Amerika 2
Frankrijk 1
Zweden 1
Totaal 778