English

Zorginnovatieprijs

Umenz heeft de Nationale Zorginnovatieprijs 2017 gewonnen. De Nationale Zorginnovatieprijs is een jaarlijks terugkerend initiatief om scale-ups in de zorg- en welzijnssector te steunen. De Stichting Zorginnovatie Nederland en haar partners hebben dit jaar uit meer dan honderd inzendingen tien nominaties geselecteerd. De uitreiking vond plaats tijdens het Health Valley Event 2017 op donderdag 9 maart in het CineMec Nijmegen. Umenz ontvangt een bedrag van €15.000 om te investeren in verdere opschaling van zijn innovatie.

Lees het hele persbericht


Zorginnovatie.nl heeft tot doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Daarom is de Nationale Zorginnovatieprijs in het leven geroepen.

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Met de 15.000 euro kan de winnende innovatie een volgende stap zetten in de ontwikkeling van zijn bedrijf. Ook krijgt de winnaar toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners. Zo kunnen we het succes van een innovatie samen versnellen.

Meer weten? Lees het persbericht over de genomineerden van de Zorginnovatieprijs.

Stichting Zorginnovatie Nederland

ZorgInnovatie.nl is een open platform en community voor cocreatie van innovaties in zorg en welzijn. Iedereen kan hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn. Onze belangrijkste drivers zijn ‘Verbinden’ en ‘Versnellen’.

Partners
Onderstaande partners ontwikkelen een programma om innovaties te screenen, te selecteren, maar ze ook daarwerkelijk te ondersteunen, samen met partners uit de zorgsector. Hiervoor hebben we een landelijk netwerk van organisaties.

partners

Hoofdsponsors