Programma timetable

Themasessies
Sponsorsessies
Plenair programma
09:00 - 10:00
Bridging the gap between patients and research

Wie zijn die mensen die het verschil maken voor patiënten met een zeldzame ziekte? in deze sessie een aantal van hen aan het woord. Jan Smeitink is succesvol wetenschapper, kinderarts en ondernemer. Met zijn bedrijf Khondrion ontwikkelt hij een medicijn tegen mitochondriële ziekten. Bert Leufkens is hoogleraar farmaco-epidemiologie en was de afgelopen 10 jaar voorzitter van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Leufkens is specialist in innovatie, weesgeneesmiddelen en farmacovigilantie. Tot slot zal Heiko Packeiser, oprichter en CEO van Decodeon u laten zien hoe patiënten zelf de oplossing zijn om tot behandeling van zeldzame ziekten te komen door uitwisseling van kennis tussen patiënten en researchers te ondersteunen.

Sprekers:
 • Prof. dr. Jan Smeitink
 • Prof. dr. Bert Leufkens
 • Heiko Packeiser
Meer info
09:00 - 10:00
De operatiekamer van de toekomst

In deze sessie een kijkje in de operatiekamer van de toekomst. Welke robotica en medical devices hebben de operatiekamer de afgelopen periode ingrijpend veranderd en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? In een overview neemt sessievoorzitter Maarten Steinbuch je mee. Met bijdragen van ondernemers, de wetenschap en natuurlijk de chirurg.

Sprekers:
 • Prof. dr. ir. Maarten Steinbuch
Meer info
09:00 - 10:00
eHealth het experiment voorbij

In deze sessie gaan we in gesprek over de toepassingen van eHealth binnen de zorg. Sessievoorzitter Maarten den Braber weet het als geen ander, de ontwikkelingen binnen dit thema gaan razendsnel. Wat een aantal jaren geleden nog een experiment was groeide uit tot onmisbare toepassingen om de zorg te verbeteren. Tafelgasten gaan in gesprek over hoe we de nieuwste ontwikkelingen sneller binnen het bereik van de patiënt kunnen krijgen. Zij nemen elk een schoolvoorbeeld mee van eHealth toepassingen die het verschil maken.

Sprekers:
 • Maarten den Braber
Meer info
17:30 - 19:00
Jubileumborrel met hapjes

Een feestelijke jubileumborrel met hapjes om met elkaar de tiende editie van Health Valley Event te bespreken en nog meer te netwerken!

12:00 - 13:30
Lunch

In de foyer van de begane grond worden smakelijke, gezonde, verantwoorde lunchhapjes en drankjes aangeboden.

12:00 - 13:30
Lunch

In de foyers van de eerste verdieping worden smakelijke, gezonde, verantwoorde lunchhapjes en drankjes aangeboden.

Plenair programma
10:30 - 12:00
Plenair programma met keynote sprekers

Plenaire ochtendprogramma met keynotes van onder meer prof. dr. Hans Clevers (Universiteit Utrecht) en prof. dr. Angela Maas (Radboudumc). Deze top-professionals in de wetenschap en zorg delen hun expertise tijdens inspirerende presentaties en geven hun visie op Where people make the difference! Op hun eigen vakgebied zijn zij dagelijks bezig met innovaties, om zo het verschil te kunnen maken voor de patiënt.

Sprekers:
 • Prof. dr. Angela Maas
 • Prof. dr. Hans Clevers
 • Dolf Jansen
Meer info
Plenair programma
16:15 - 17:30
Plenair slotprogramma

In het wervelende slotprogramma onder andere een bijdrage van Mark van Houdenhoven, CEO Sint Maartenskliniek en de uitreiking van de zorginnovatieprijs.

Sprekers:
 • Dr. Mark van Houdenhoven
 • Dolf Jansen
 • Mr. drs. Herna Verhagen
Meer info
Hoofdsponsoren

Health Valley Event 2018 mede mogelijk maken?
Bekijk ons diverse aanbod aan profileringsmogelijkheden! 

Stay connected

Matchmaken doe je ook online bij het grootste Life Science & Health netwerk van Nederland. Log in, doe mee en maak het verschil.