English

Algemeen

Health Valley Event 2018

Save the date! Health Valley Event 208 vindt plaats op donderdag 15 maart 2018.

Organisatie

Het Health Valley Event wordt georganiseerd door Health Valley Netherlands. Bruggen Verwiel Eventmarketing ondersteunde Health Valley bij de organisatie en registraties van Health Valley Event 2017.

Locatie

Het Health Valley Event 2018 vindt plaats in CineMec Nijmegen. Dit congres-, event- en bioscoopcomplex ligt aan de A325 in Nijmegen Noord (Waalsprong) bij de ovatonde bij Ressen, en is gelegen aan het RijnWaalpad (snelfietsroute). Het opvallende rode gebouw heeft 8 zalen, foyers op de begane grond en eerste verdieping en beschikt over uitstekende beeld-en geluidsvoorzieningen.

CineMec Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen
Voor navigatie kies Keizer Augustusplein
Telefoon: 024- 3228344

Cinemec Nijmegen is goed bereikbaar met de auto (vlakbij A325 en A15) en OV (dichtbij station Nijmegen Lent en P&R Waalsprong). Parkeren kunt u voor de deur. Voor een actuele en uitgebreide routebeschrijving voor de auto en openbaar vervoer, kijk op de website van CineMec Nijmegen.

Openbaar vervoer
CineMec Nijmegen ligt vlakbij station Lent. Daarnaast is er een uitstekende busverbinding vanaf CS Station Nijmegen Centraal.

Parkeren
Bij de kassa van het CineMec zijn uitrijkaarten verkrijgbaar voor € 3,- per auto. Ongeacht welke parkeerplaats van CineMec de auto geparkeerd staat. De uitrijkaarten zijn de gehele dag bij de linker kassa van CineMec verkrijgbaar. Er rijden pendelbusjes vanaf het parkeerterrein dat zich achteraan op het terrein bevindt naar de hoofdingang van CineMec.

Vervoer
Gedurende de dag zijn er vanaf de parkeerplaats (achteraan) 2 busjes die pendelen om zo de gasten vanaf de parkeerplaats naar de locatie te vervoeren.

Adviescommissie

Health Valley had voor 2017 een adviescommissie samengesteld met toonaangevende vertegenwoordigers van het netwerk binnen de Life Sciences & Health. De commissieleden denken actief mee over het programma.

René Penning de Vries, bestuursvoorzitter stichting Health Valley Netherlands
Lucien Engelen, directeur REshape Center Radboudumc
Maarten Steinbuch, professor in Systems and Control Technische Universiteit Eindhoven (TUe)
Rob Hoogma, voorzitter Raad van Bestuur Siza
Hans Schikan, member of Top Team Top Sector Life Sciences & Health
Maarten den Braber, co-founder & COO SingularityU The Netherlands
Daan Dohmen, directeur FocusCura
Dik Hermans, bestuurslid VitaValley
Jan Smeitink, CEO Khondrion, Member of the Academia Europaea
Marianne van der Steen, Chair Entrepreneurship in Healthcare MERLN Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine

Hoofdsponsors